Fridtjof Nansens Plads 5, 2. TV.

2100 København Ø
19.750.000
300 kvm / 6 værelser
  • TypeEjerlejlighed
  • Kvm300
  • Værelser6
  • Udbetaling990.000
  • Pris19.750.000

Beskrivelse

Illustrerende billeder af hvordan lejligheden kan komme til at se ud efter renovering.

Velkommen til denne fantastiske herskabslejlighed midt i Ambassadekvarteret.

Området:
Du befinder dig midt i det famøse ambassadekvarter blot et stenkast fra Østerport St., hvor der både er den nye metro, S-tog samt regionaltog. Endvidere er ejendommen beliggende lige ved Classenshave, hvor der er mulighed for at spadsere i de grønne omgivelser og høre fuglene kvidre. Du er samtidig få minutter fra Søerne og indre by.

Først bydes man velkommen af et imponerende indgangsparti til ejendommen med unikke detaljer. Dernæst en yderst indbydende opgang med høje paneler samt en meget charmerende og æstetisk elevator.

Lejlighedens hoveddør er tilsvarende smuk og herskabelig. Døren leder ind til en stor hall med gæstetoilet og dernæst adgang til de mange stuer én suite samt en skøn altan med ro og fred og udsigt til gården. Endvidere, en fordelingsgang til de 3 fine værelser, samt køkken og badeværelse. De exceptionelle 5 stuer én suite byder på lækkert sildebensparketgulv, hyggelige karnapper med vidunderligt lysindfald og høje paneler. Smuk stuk samt imponerende flotte franske fløjdøre.

Dette er virkelig en smuk herskabslejlighed!

Bygningen fremstår majestætisk, med mange iøjnefaldende detaljer og er utrolig velholdt. Vis mere

Detajler

 

Plantegninger

Plantegning nr 1

Plantegning nr 2