Baunegårdsvej 65C

2900 Hellerup
Solgt
111 kvm / 4 værelser
  • TypeVilla
  • Kvm111
  • Værelser4
  • UdbetalingSolgt
  • PrisSolgt

Beskrivelse

I parken på Baunegårdsvej 73, i en grøn oase helt for sig selv, ligger dette super lækre rækkehuse. Baunegårdsvej er centralt beliggende i Hellerup, ikke langt fra Øresund og Strandvejens livlige kystliv, hvor man også finder et væld af butikker, restauranter og cafeer. Indkøb i speciel forretningerne på Gentoftegade er lige om hjørnet og kvarteret byder derudover på flere grønne oaser, blandt andet Gentofte Sø, Bernstorffs Slotshave og Hellerup Strandpark.
Der er cykelafstand til Københavns centrum eller et klip med toget fra Bernstorffsvej station. Ejendommene er opført over en periode på 38 år i perioden 1919-1957. Her er plads til alle og tænkt over, hver detalje, hvad enten man har børn eller tænker på at få det eller bare vil være sig selv i hyggelige og grønne omgivelser.
Huset indholder en fin entre med trappe til 1. sal samt et toilet med vaskesøjle. I stueplan er det hyggelige køkken/spisestue/stue. Køkkenet er udført i røget eg. På 1. sal er 3 dejlige værelser samt et badeværelse. Huset er beliggende i Østfløjen og har en sydvest vendte solrig terrasser.
Bygningen er fra 1948 i røde mursten og rødt tegltag, to etager.
Til hver bolig medfølger der to private parkeringspladser i prisen. Vis mere

Detajler

 

Plantegninger

Plantegning nr 1