Slåvang Alle 20

2610 Rødovre
Solgt
163 kvm / 7 værelser
  • TypeVilla
  • Kvm163
  • Værelser7
  • UdbetalingSolgt
  • PrisSolgt

Beskrivelse

Området:
Beliggende i skønne omgivelser tæt på Harrestrup Å og Ejbymoses naturrige arealer. Alligevel blot få minutter fra BIG Shopping, Rødovre Centrum samt skole og fritidsaktiviteter.

Ejendommen:
Nyrenoveret villa med plads til den store familie, billige ejer udgifter, lavt energiforbrug, nyanlagt have og terrasse, villa med fuld batts isolering, termovinduer, nyere tag, ny energikilde, luft-varmepumpe,Trådløs el, to nye badeværelser, indlagt gulvvarme i alle etager, alt dette så ejendommen har det laveste energimærke A2015.

Ejendommen indeholder:

Stueplan: gulvvarme, entre, landkøkken, stor stue med flot nyrenoveret fyrtrægulve, stuen ligger i åben forbindelse til udestuen der bades i sollys fra de store vinduespartier, flot stengulv som giver en gode mulighed for gulvvarmen, store glasdøren ud til den store terrasse med en exceptionelt stor og velanlagt have med både parkeringsmulighed samt legearealer. Nye badeværelse med brus.

1 sal: fordelingsgang til de tre store og rummelige soveværelser samt et toilet, lyst trægulv, gulvvarme.

Underetage: Er gravet ud og anlagt Gulvvarme, Nye badeværelse med brus, bryggers, et værelser samt et depotrum, flot ståhøjde i underetagen så den er fuld funktionsdygtigt.

Ejendommen er beliggende korrekt for solen og skærmer mod vejen, haven er opdelt i græsarealer og flot flise belagt terrasser og parkeringsarealer. Ejendommens grund er indhegnet med højt flot træ havehegn så man er privat.

En ejendom der bestemt er et besøg værd for familien der ikke ønsker at istandsætte og vil have en nutidssvarende ejendom. Vis mere

Detajler

 

Plantegninger

Plantegning nr 1