Eremitageparken 65

2800 Kongens Lyngby
Solgt
108 kvm / 4 værelser
  • TypeEjerlejlighed
  • Kvm108
  • Værelser4
  • UdbetalingSolgt
  • PrisSolgt

Beskrivelse

Et af områdets flotteste rækkehuse - super lækkert, lyst og indflytningsklart!

Rækkehuset er beliggende i det hyggeligt og meget børnevenlige Eremitageparken, med kun 500 m til DTU og til Dyrehaven, hvor årstidernes skiften kan nydes med smukke gå- eller cykelture. Ydermere ligger Øresund meget tæt på, her kan man smutte ned og bruge de skønne sommerdage med picnic og en tur i vandet. Du har mulighed for lokal indkøb lige rundt om hjørnet og har kun få minutter ned til Hjortekær tennisklub. Desuden få minutter til offentlige transportmuligheder. Her er 15 min til København og ca.5 min ned til hjertet af Kgs. Lyngby, hvor det pulserende handelsliv kan nydes med shopping samt gode muligheder og udvalg af cafeer og restauranter. Desuden biograf, også her med mange hyggelige spisesteder.

Rækkehuset er beliggende i den yderst velfungerende ejerforening (www.e-parken.dk) med gode p-forhold, legepladser, selskabslokaler samt fodbold - og petanquebane. Rigtig gode udenomsarealer, med et utal af muligheder for et udendørsliv.

Allerede i forhaven/gården fornemmer du hyggen og den sydlandske stemning. Rækkehuset, som er vanvittig indbydende og lækkert indeholder entré med adgang til mellemgang med flot gæstetoilet. To lyse og hyggelige værelser, begge med store vinduespartier. Flot køkken holdt i hvidt med åben forbindelse til den skønne spisestue, fra spisestuen er der store nye vinduespartier/døre ud mod atriumgården i midten af huset. I atriumgården er der stor elmarkise og du kan åbne helt op indtil spisestuen/afdelingen og få den hyggelige "sydlandske" stemning fra loungesofaen og evt. pejs. Ydermere mellemgang med skabe og adgang til super flot badeværelse med brus. Soveværelse med skabsvæg. Stor dejlig stue med store vinduespartier mod baghaven/gården, her er også stor el markise, hvor aftensolen kan nydes helt ugenert.

Både hjemfaldspligten og fælleslån er betalt.

Et super skønt rækkehus med flere skønne ude miljøer - skal ses! Vis mere

Detajler

 

Plantegninger

Plantegning nr 1