Ermelundsvej 116A, ST.

2820 Gentofte
Solgt
150 kvm / 6 værelser
  • TypeEjerlejlighed
  • Kvm150
  • Værelser6
  • UdbetalingSolgt
  • PrisSolgt

Beskrivelse

Beliggende i det gamle Gentofte omkranset af den smukkeste natur, som Ermelunden, Hundesømose og Schaeffergårdens sø.

Området er en del af Gentoftes ældste, med det gamle sprøjtehus som nabo.

Ejendommen er fra 1913 og de omkringliggende huse er udstykket fra denne ejendom, hvilket man ikke er i tvivl om, når man ankommer af ejendommens havegang og ser huset majestætisk hæver sig.

Huset er i god stand og vedligeholdt løbende over årene. Det har i mange år tilhørt samme familie og har rigtig mange sjove historier med sig.

I dag er det opdelt i to lejligheder med separate indgange. Forhaven tilhører 1 salen og baghaven tilhører stueetagen. haverne er over 100 år gamle med frugttræer og flotte bede.

Lejlighedens entre er stor med mange indbyggede skabe, til at aflægge den store families over -, vinter - og sommertøj.

Fra entréen kommer man ind i den store stue, med flot pejs og 3 store vinduesfag, med smukt lysindfald og udsigt til søen.

3 store soveværelser og to store ny istandsatte ?hotel? badeværelser, giver gode muligheder for plads til familien eller til parret, som har brug for hjemmekontor.

Køkkenet er specielt designet snedkerkøkken fra Framestudio i mørk eg. Designet med indbygget Gubi lamper over kogepladen, indbygget vinkøleskab, messing quooker og~indbygget messing vask nedsunket i den imponerende marmor bordplade, som går fra gulv til bordplade. Her er utrolig meget skabsplads. Kogepladen er fra Gaggenau med indbygget udsugning, ovn er også fra Gaggenau.
Alt marmor og her er der meget er specielt inpoteret fra Italien

Den utrolig smukke udestue i forbindelse med køkkenet er helt unik, her kan man sidde hele året rundt, grundet de flotte nye småfags termoruder og nyde udsigten til haven, med de fine træer og buske.~

De flotte udskåret dobbeltdøre giver stuetagen en storhed og åben rum fornemmelse, og forbinder de 6 værelser til en samhørighed.

Haven er gammel og vedligeholdt, med to flotte æbletræer, stor terrasse foran huset og lounge område i bunden af haven.

Nyere termovinduer lavet i huset gamle stil, etageadskillelsen er isoleret og med de 2.95 fra loft til gulv, har man stadigvæk fornemmelsen af, hvordan det engang har været at bo i denne herskabsvilla. ~

Der er indbygget Sonos højtalersystem i alle rum. nogle i loftet andre i hjørnerne af hvert rum. Nyt el. De flotte spots og nedsunket pære i hvert hjørne, giver et helt unikt lys om aftenen, alle indbygget spots og lamper er specielt designet til ejendommen.

Alle amatrurer, borset fra Quooker er var Vola.

Der er gulvvarme i masterbedroom, badeværelser og udestuen.

Alt maling er fra Farrow and Ball.

Alle renoveringer er lavet i 2017.

Selve ejendommen er i god stand og der er ikke planlagt større renoveringer.

Man har en godt forhold til overboen og der foreligger en god tinglyst samejeoverenskomst så der ikke er tvivl om samejeaftalen.

Kælderen er på 40 kvm og stuen har brugsretten, fra entréen er der adgang til denne. Kælderen er ikke renoveret og benyttes i dag til opbevaring.

Alle renoveringer er lavet i 2017.

Ud over alt dette er der også en garage plads tilhørende. Vis mere

Detajler

 

Plantegninger

Plantegning nr 1