Mosegårdsvej 124

2820 Gentofte
Solgt
76 kvm / 4 værelser
  • TypeVilla
  • Kvm76
  • Værelser4
  • UdbetalingSolgt
  • PrisSolgt

Beskrivelse

Området:
Rækkehuset er beliggende i et skønt område tæt på dejlig natur i form af Nymosen I området er den lokale boldklub, hvilket kan ses af boldbaner. En kort gåtur leder til Kildebakke station samt den hyggelige Vangede Bygade med gode indkøbsmuligheder.

Huset:
Er indrettet med en stor og møblerbar entre. Herfra er der adgang til husets hyggelige køkken alrum, med rigeligt plads til et stort spisebord, hvor der kan samtales og hygges. Ligeledes er der adgang til en stor rummelig stue, som giver mulighed for at indrette med flere miljøer. Huset har et fint badeværelse med kar og brus. Derudover rummer boligen 2 gode værelser.

Husets Tag:
Er med høj rejsning, hvilket giver mulighed for at udnytte loftetagen, som flere af de lignende boligerne har udnyttet til ekstra beboelse.

Kælder:
Er indrettet med en kælderindgang og en kælder entre, hvor hele familiens ude tøj og fodtøj kan være. Her er en vaskekælder med plads til tøjophæng samt et ekstra værelse. Ligeledes en krybekælder med mulighed for opbevaring.


Haven:
Er skøn og med plads til lege og lave skønne miljøer samt en terrasse foran indgangen. Ligeledes er der en hyggelig baghave med udgang fra køkkenet hvor der kan grilles og spises ved langbord i sommeraftenerne

Dette er et sjældent udbudt rækkehus med massere muligheder


VI HAR KØBENHAVNS BEDSTE M2 TIL SALG & LEJE Vis mere

Detajler

 

Plantegninger

Plantegning nr 1