Dronningens Tværgade 41, 3. 3.

1302 København K
Solgt
58 kvm / 1 værelser
  • TypeEjerlejlighed
  • Kvm58
  • Værelser1
  • UdbetalingSolgt
  • PrisSolgt

Beskrivelse

Beliggende på én af Københavns mest eftertragtede adresser, tæt ved Kongens Have, udbydes denne hyggelig store et værelses lejlighed på 3.sal i fredet ejendom, med vestvendte altaner.

Lejligheden på 58 kvm og er perfekt udnyttet med en god entre med skabsplads og med adgang til køkkenet. Fra entreen kommer man ind i det store ca. 40 kvm værelse med plads til sofaafsnit, skrivebord samt spiseplads, sengeplads samt med udgang til altan. Fra soveværelset, med endnu en altan. Forenden af værelset er det store badeværelse med brus, vaskesøjle. Det er muligt at opdele det store værelse så man kan få soveværelse og stue.

Alle altandøre og vinduer blev i 2019 udskiftet/renoveret.

Ejendommen Christiansgården er en ikonisk bygning. Arkitekterne Kay Fisker, Eske Kristensen og C.F. Møller stod bag byggeriet, der stod færdigt i 1957. Ejendommen fremstår meget karakteristisk med røde mursten og aftegninger i gule mursten med altaner, der er trukket ind i ejendommen.

Ejendommen har dørtelefon, elevator, loftsrum og hyggeligt gårdmiljø. Stor tør cykelkælder, rummelig vaskekælder og parkeringsmulighed lige foran døren.

Dronnings gården er en af de markante bygninger i København, Funkis med gode reale rum, opført i 1957. Et solidt og rigtigt kvalitets byggeri, som har fået fredningsprisen.

Cykel kælder, affaldsskakt, elevator og godt depotrum på loftet til de enkelte lejligheder.

OMRÅDET
Lejligheden har den bedste beliggenhed med Kongens Have og Frederiksstaden lige om hjørnet, museer, shopping, restauranter og gåafstand til Metro ved Marmorkirken, Nørreport og Østerport station.

ØKONOMI
En lejlighed med meget lave ejerudgifter og ingen ejendomsskat, da den er fredet. God og veldrevet ejerforening med sund økonomi.

Vi glæder os til at byde jer indenfor. Ring for fremvisning, fordi vi har Københavns bedste kvadratmeter til salg. Vis mere

Detajler

 

Plantegninger

Plantegning nr 1