Dronningens Tværgade 41, 1. 4.

1302 København K
Solgt
50 kvm / 2 værelser
  • TypeEjerlejlighed
  • Kvm50
  • Værelser2
  • UdbetalingSolgt
  • PrisSolgt

Beskrivelse

Beliggende på én af Københavns mest eftertragtede adresser, Dronningens Tværgade, udbydes her en hyggelig to-værelses lejlighed i fredet ejendom.

Midt imellem Kongens Have og Amalienborg, i roligt område, ligger denne hyggelige lejlighed på 56 kvm i en arkitekttegnet bygning. Her får man en perfekt udnyttet to-væreles lejlighed med to altaner, der har eftermiddagssol.

Lejligheden er perfekt udnyttet med en god entre med skabsplads og med adgang til nydeligt hvidt Svanekøkken med udsigt til Kronprinsessegades smukke baghuse. Fra entreen kommer man ind i en stor stue med plads til sofaafsnit, skrivebord samt spiseplads med udgang til altan. Fra soveværelset, med endnu en altan, er der direkte adgang til et fint hvidt badeværelse med gulvvarme og nylakeret terazzogulv.

Ejendommen har dørtelefon, elevator, godt loftsrum og hyggeligt gårdmiljø med høns i haven. Alle altandøre og vinduer blev i 2019 udskiftet/renoveret. Stor tør cykelkælder, rummelig vaskekælder og parkeringsmulighed lige foran døren.

Ejendommen, som har navnet Christiansgården, regnes for en af efterkrigstidens mest ikoniske bygninger. Det er arkitekterne Kay Fisker, Eske Kristensen og C.F. Møller, der står bag bygningen, som vandt bred anerkendelse, da byggeriet stod færdigt i 1957. Ejendommen fremstår meget karakteristisk med røde mursten og aftegninger i gule mursten med altaner, der er trukket ind i ejendommen, hvilket også har været bevæggrunden til at ejendommen blev fredet.

OMRÅDET
Lejligheden har den bedste beliggenhed, mellem alle Københavns fantastiske faciliteter med Kongens Have lige omkring hjørnet, museer, shopping, restauranter og gåafstand til Metroen ved Marmorkirken, Nørreport og Østerport station.

ØKONOMI
En lejlighed med meget lave ejerudgifter og ingen ejendomsskat, da den er fredet. God og veldrevet ejerforening med sund økonomi.

Vi glæder os til at byde jer indenfor. Ring for fremvisning, for vi har Københavns bedste kvadratmeter til salg. Vis mere

Detajler

 

Video

Plantegninger

Plantegning nr 1