Strandgade 28, 2.

1401 København K
Solgt
236 kvm / 6 værelser
  • TypeEjerlejlighed
  • Kvm236
  • Værelser6
  • UdbetalingSolgt
  • PrisSolgt

Beskrivelse

Helt unik liebhaver lejlighed i to plan + hems. Totalrenoveret i 2018 med nye gulve i det meste af lejligheden, nyt el, nyt køkken, nye badeværelser, nye hårde hvidevarer, brændeovn, høje paneler samt nymalet. 2 badeværelser, 3/4 soveværelser, spisestue, kontorhems og den helt unikke stue med fritstående spær, ovenlys og over 4 meter til kip. Lejligheden er fuldstændig indflytningsklar.

Strandgade er gennem tiden blevet regnet for den fineste gade på Christianshavn. Derfor blev den ene af bydelens kirker, Christians Kirken, placeret i dens sydlige ende.
Ejendommen, Strandgade 28, er opført i 1622 af Sigvert Grubbe, og består i dag som en sjælden velbevaret og fredet ejendom, der tilmed er et af de ældste huse på Christianshavn.
Ejendommen ligger i hjertet af Christianshavn. Herfra kan du hurtigt komme til centrum af København, og nyde alt hvad byen har at byde på. Rundt om hjørnet finder du Københavns kanaler og Christianshavns Torv, der byder på metrostation, gode indkøbs muligheder og hyggelige spisesteder. Bedre placering findes ikke på Christianshavn.

Specielt for denne ejendom er den smukke rosenhave, som man gennem ejendommens opgang har adgang til. Her kan man nyde en kop kaffe eller mad i sin helt egen Barokhave, der er beliggende sydvendt, så man kan få solen hele dagen på sit havebord.

Ejendommen har den smukkeste hovedtrappe, med gamle velbevarede detaljer hvor man straks kan mærke historien.
Lejligheden er beliggende øverst på sin helt egen etage, som man har for sig selv. Fra reposen er der 2 indgange til lejligheden. Hoveddøren fører ind til en stor entré, hvor der er plads til store garderobeskabe, og evt. en sofa til at afføre sig sko.
Fra entréens højre side, er der 2 indgange til soveværelse, der oprindeligt har været 2 værelser. Fra entréens venstre side er der indgang til spisestuen. Herfra kommer man ind i køkkenet, et helt nyt HTH køkken med de bedste nye hårde hvidevarer indbygget i skabe mv.
Fra køkkenet træder man ind i en mellemgang, der fører til lejlighedens ene badeværelse, et soveværelse, bagtrappe og en trappe op til lejligheden 1 sal.
Trappen er udført i ejendommens tidsalder, og er smart indbygget med skjulte skabe og skuffer. På 1. Sal finder man stuen med lange nye flotte brede plankegulve, lagt sammen efter alle kunstens regler. Flotte store spær holder rummet sammen, og de over 4 meter til kip med små ovenlys giver rummet et liebhaveri. Her kan man sidde med alle vennerne og nyde brændeovnen. En tappe fører op til en hems, der kan bruges til kontor eller bare hyggehjørne.
Masterbedroom er i forlængelse af stuen, og har eget badeværelse.

Nuværende ejer har istandsat lejligheden til sig selv, og ikke med salg for øje, hvilket man bestemt kan se på det høje kvalitet af valg af materialer. Vis mere

Detajler

 

Plantegninger

Plantegning nr 1

Plantegning nr 2