Halmtorvet 29A, 2. TH.

1700 København V
Solgt
114 kvm / 3 værelser
  • TypeEjerlejlighed
  • Kvm114
  • Værelser3
  • UdbetalingSolgt
  • PrisSolgt

Beskrivelse

Lejlighed I Alfreds Benzons historiske bygning med skøn altan bedst beliggenhed i hele bygningen udbydes nu til salg - lejligheden er utrolig centralt beliggende i den eksklusive del af Vesterbro, med de populære cafeér og spændende butikker - tæt ved off. transport m.m.
Alfreds Benzon lod bygningen opføre i 1909 og står i dag som dengang udvendigt, med sin historicistiske rødstensbygning intakt med sit svungne, barokke tag og den renæssance-inspirerede stueetage i granit.

Fortid mødes med nutid.
Det er Kant Arkitekter som har stået bag renoveringen og Designeren Morten Voss der har skabt rummene så de fortid mødes med nutid.

Området.

Opgangen.
I det man træder ind i ejendommens opgang mærker man straks at design har været højt prioriterede da man renoverede ejendommen. Det rå oppudset murværk stå frem, flot betongulv matcher den flotte stå elevator. Tager man trappen er dette også en oplevelse med de røde neon lys som ventebelysning som spejler sig de flotte højglans solide hoveddøre.

Lejligheden.
Man træder ind i lejligheden entre, men indbygget spots i gulvhøjde, De knapt tre meter høje betonlofter er bevaret og den synlige forskalling har fået lov til at stå. Rundt omkring i lejligheden står de massive søjler også bevaret med deres originale, rå karakter. De sprossede vinduer står ligeledes intakte og spiller charmerende sammen med den enkle, rene interiør, de olierede solide egetræsplankegulve og i alt gives detaljerne fra fordums tid et både elegant råt indspark til lejlighedens topmoderne helhedsindtryk.

Køkkenområdet er kun adskilt fra den store opholdsstue af de rå søjle. Nyt højglans køkken i hvidt med god skabsplads. Den store køkken øen er lavet så den kan bruges som spiseplads. Fra køkkenet er der udgang til den solrige altan. Altandørene er lavet som cafedøre og kan slås helt op med de 4 fag.
Soveværelserne er lyse og rummelige, let at indrette og indbygget skabe. de dybe vindueskarme kan man sidde og lounge den ud på aftenen med en bog. Rummelig badeværelset er et kapitel for selv med både brus og badekar beklædt med smukke glasmosaikker designet af Morten Voss. Ligesom resten af lejligheden er badeværelset udstyret med gulvvarme.

Ejendommen er lukket af for ud vedkommende med højt hegn. Til ejendommen er der tilhørende et grønt areal.

Mulighed for leje af privat parkeringsplads.

Dejligt tør moderniseret kælder med depotrum til lejligheden på ca 2x3 m.

VI HAR KØBENHAVNS BEDSTE M2 TIL SALG & LEJE Vis mere

Detajler

 

Plantegninger

Plantegning nr 1