Charlottenlundvej 18

2900 Hellerup
Solgt
170 kvm / 7 værelser
  • TypeVilla
  • Kvm170
  • Værelser7
  • UdbetalingSolgt
  • PrisSolgt

Beskrivelse

Charlottenlundsvej er en lukket vej uden gennemkørsel.
Her bor mange børnefamilier, og alle børnene er på gaden i ivrig leg. Man får helt følelsen af barndommens glæde med tagfat og kridtstreger.
Centralt beliggende i Hellerup, med Tranegårdsskolen og Øregård Gymnasium som nærmeste skoler. Skov og vand er inden for nær afstand i form af Øregårdsparken, i gåafstand, samt Charlottenlund strand. Strandvejens indkøbsmuligheder, med butikker for enhver smag, samt restauranter og cafeer. Bernstorffsvej station ligger ligeledes i gåafstand.

Huset er omkranset af en smuk, gammel, velholdt have med mange fine blomster, buske og træer, som giver en meget idyllisk stemning , og det er bygget i den populære funkisstil som optimerer pladsen.

Man træder ind i huset entre med indbygget garderobeskab og god plads til at aflægge sig sko og overtøj.
Det mørkbejdsede, solide plankegulv strækker sig over hele etagen og fører en fra entreen til husets lyse stue og spisestue. Det store åbne køkken forlænges med en hyggelig ø, som har plads til 6 spisende. Der er Atag ovn og køleskab med ismaskine. Køkkenet er velindrettet med masser af skabsplads.
Fra køkkenet er der udgang til husets store terrasse og skønne, afskærmede have.~Her er både plads til spiseplads samt en lounge, hvor man kan nyde den danske sommer.
Ønsker man aftensol, er der udgang til husets vestvendte terrasse gennem stuen.
Den åbne glas trappeopgang, som fører til 1. salen, giver et flot lysindfald til hele huset.

1. salen består af tre store lyse rummelige værelser. I forbindelse med Master bedroom er et dejligt badeværelse med dobbelt bruser og håndvaske.
I boligens underetage er to gode værelser, som kan bruges til teenager afdeling eller kontor. Der er et badeværelse med brus, vinkælder, samt et bryggers med masser af plads til opbevaring.

Leder man efter et hus med plads i et børnevenlige kvarter, ~r dette hus bestemt et besøg værd. Vis mere

Detajler

 

Plantegninger

Plantegning nr 1