Indiakaj 7, 1. MF.

2100 København Ø
Solgt
224 kvm / 5 værelser
  • TypeEjerlejlighed
  • Kvm224
  • Værelser5
  • UdbetalingSolgt
  • PrisSolgt

Beskrivelse

Denne lejlighed har alt, - stor altan, vandudsigt, pejs, elevator, parkering, tagterrasse, og masser af plads. Lejligheden ligger i en af de tre punkthuse, som fremstår helt unikt i området, ~tegnet af Schmidt, Hammer og Lassen i 1999 og fremstår med en usædvanlig lethed, takket være glasgavle og tynde facader med skærmtegl, som er ophængt på aluminiumslægter. Et helt unik arkitektonisk byggeri, som blev lavet i det bedste håndværk. Foran ejendommen er der aflukkede parkeringspladser kun for ejendommens beboer.
Man mærker straks, når man træder ind i opgangen, at denne ejendom var ny tiltænkt den højeste kvalitet ~ byggeri. Opgangen er i flotte sorte glaseret sten, med indbygget lædersofaer og gennemlys hen til glaselevatoren med udsigt til havnebassinet Lejligheden er beliggende helt ud på hjørnet til havnebassinet, og allerede når man træder ind i lejligheden føler man havnebassinets nærhed. Lejligheden byder på stor entre med hele 7 garderobeskabe. Stort åbent køkkenalrum med køkken ø som åbner op til spisestuen. Fra spisestue og stue er der udgang til den store vestvendte terrasse, med udsigt til bassinet, bådpladser og livet hertil. Altanen er stor og ligger i læ for østenvinden, så man kan sidde hele året rundt med gæster og grille. Den imponerende stue er over 11 meter lang med store termorudefag, som giver et fantastik lysindfald, og har altaner i begge ender.
Den store arkitektoniske pejsesøjle i stuen, er bygget i den samme gråsorte sten, som er gennemgående i hele ejendommen. ~ Stort masterbed room, har hele to store vinduesparti ud mod altanen. Stort walk in closet. Flot stort master badeværelse i sort glaserede fliser, bruser skabe og plads til bevæge sig rundt. 2 store soveværelser med indbyggede skabe. Det ene værelse har udgang til een af lejlighedens altaner. ~ Gæstebadeværelse med brus, samt et bryggers med vaskesøjle og aflægning plads. Lejlighedens stuer og køkken er opbygget med skydedøre, så der ikke bliver brugt plads på døre. En genistreg for bygningens arkitektur. Et flot lakeret plankegulv er gennemgående i hele lejligheden. Ud over ovennævnte byder ejendommen på depotrum i kælderen samt stor fælles tagterrasse, hvor man kan se over hele København og til Sverige. Udendørs parkeringspladser aflukket kun for ejendommens beboer. Parkerings kælder - og kun eksklusivt for denne lejlighed, kan der tilkøbes en privat parkeringsplads Vis mere

Detajler

 

Plantegninger

Plantegning nr 1