Havnegade 31, 1. TH.

1058 København K
Solgt
150 kvm / 4 værelser
  • TypeEjerlejlighed
  • Kvm150
  • Værelser4
  • UdbetalingSolgt
  • PrisSolgt

Beskrivelse

Helt unikbolig, i fransk elegance på første parket til Københavns havneindløb fra lejlighedens altaner.

Området også benævnt som Gammelholmen er kendt som forfatter og søhelteområdet, hermed er de fleste vejnavne navngivet efter disse.

De fleste ejendomme på Havnegade blev anlagt i forbindelse med byplanlægningen i 1860, hvor flåden flyttede til Holmen.
Området blev byfornyet i 2007 efter den oprindelige arkitekt Gustav Hertsch (1864) plan for området med spadsergang og træer beplantet langs kajen.

Ejendommen blev opført i 1866 og bygget i renæssancestil. I 2015 gennemgik ejendommen en total renovering, og blev opdelt i ejerlejligheder. Renovering er foretaget med respekt for ejendommens tid, og fremstår i dag med mange af de gamle historiske detaljer. Udvendigt har ejendommen fået sit renæssance look tilbage med roser løbende op af muren, de franske altaner er beplantet med krukker fra beboerne i ejendommen.

Portindgangen er en oplevelse for sig selv, udsmykket med ophængte skulptur møntplader, som tiden gjorde sig gældende på. Opgangen er også istandsat efter ejendommens tid. Dog er elevator sat ind. Det tykke tæppe, som følger opgangen op, giver en eksklusiv oplevelse.

Lejligheden er beliggende på ejendommens høje 1 sal,
Fra entréen bliver man mødt med udsigten til havneindløbet. Den høje lofthøjde viser historien om herskabet boede på 1 sal. Lejligheden er istandsat med flotte paneler, radiotorskjuler og et flot nyt plankegulv er lavet igennem hele lejligheden, så der er en rød tråd til lejlighedens istandsættelse. Køkkenet er lagt åbent ud med stor køkken ø, hvor der er plads til at spise omkring i hverdagen, alle hårdehvidevarer er fra Miele, og der er etableret quooker i køkken øen.
Den 50kvm store stue, har to store vinduesfag. Den ene med fransk altan, hvor man kan stå ude og nyde København, giver et helt ekstraordinært lysindfald.

En lang fordeligsgang med vinduer og en SV stor altan ud til Levins Gård. Gårdene hele vejen rundt om blokken Tordenskjolds, Holbergs og Peder Skrams Gade er lagt sammen i forbindelse med byfornyelsen, og skaber en grøn oase for ejendommens beboer. Fra altanen kan man trække sig tilbage, og få ro fra bylivet.

Ned gemmen fordelingsgange er der 3 gode soveværelser, plads til skrivebord og skabe. Til Mastersoveværelset er der et walkinpåklædningsværelse.

For enden af fordelingsgangen ligger lejlighedens badeværelse, meget smagfuldt med brus vaskessøjle og stort håndvaskebordplade.

Da lejligheden er omdannet til beboelse efter 1991, er der fri huslejesættelse, skulle man ønske at udleje den for en periode, samt den ikke har bopælspligt Vis mere

Detajler

 

Plantegninger

Plantegning nr 1