Furesøvej 17A

2830 Virum
Solgt
365 kvm / 6 værelser
  • TypeVilla
  • Kvm365
  • Værelser6
  • UdbetalingSolgt
  • PrisSolgt

Beskrivelse

Beliggende 15 meter over vandoverfladen som giver en sydlandsstemning, med ugeneret panorama udsigt over søen fra alle husets vigtigste rum.
~
Ejendommen er beliggende på lukket vej. En sort smedejernslåge møder én ved indkørslen, som fører ind til ejendommens køreplads med den store carport, hvor der er plads til 3 biler. Carporten er med nyt hævet zinktag, så det matcher til hovedhusets zinktag.
~
Grunden er beliggende på det højeste stykke ved furesøen på første række, og er derfor skrånede ned til vandet. Arkitektonisk har man lavet den genistreg, at opdele grunden i trappeplatforme, som man ser på eksklusive bjergejendomme i bl.a. Schweiz og Sydfrankrig.
~
Platformen er for nyligt istandsat med flotte rustikke brosten, som bl.a. også omkranser bede og trapper.
~
Huset er på 365 Kvm, og er helt unikt, og løbende renoveret siden 2002, så det i dag står velrenoveret, med hævet zinktag, pudset facade, store flotte vedligehold frie aluminium indrammet termoruder.
~
Flot indgangs parti til huset fører ind til husets store entre. Til venstre er der tilbygget en separat lejlighed med entre, flot badeværelse med brus, åbent stort værelse med plads til dobbeltseng og stue.

Entreen er med flotte specialimporteret italienske fliser, som breder sig til mange af rummene, og giver huset et helt specielt touch.
Fra entréen træder man ind i husets åbne hjerte, det store ?museums? rum med 5,14 meter fra gulv til loft. Her er plads til de helt store billeder, flot møblement mv. Fra dette fantastiske rum kan man få tilgang til alle husets værelser, heriblandt en stor tempereret aflåst vinkælder.
~
Huset Front~mod søen er fordelt i to etager, nederste etage med stor stue, med flot plankegulv og pejs. Ud mod terrassen er en udestue, som forbinder stuen, så den kan blive dobbelt så stor. Herfra træder man ud på terrassen, her er plads til de store familiesammenkomster. Der er nedsænket lys i terrassen, samt indbygget italienske lamper er opsat rundt om hele huset, så de lange sommernætter kan holdes endnu længere.
Det store hvide køkken er helt specielt indrettet af mærket Bofi, med stor køkkenø med Gaskomfur, stor flot stål bordplade, alle hårde hvidevarer af mærket Gaggenau, et køkken som er bygget til den madlavene entusiast. Stort nyt amerikaner køl/ frys indsat, af mærket Gaggenau til en pris af 250.000 kr, er lige indsat.~I forlængelse af køkkenet, ud mod terrassen, er der plads til det store spisebord. Her kan man nyde de daglige måltider, ~med den flotteste udsigt. En dør bagerst i køkkenet fører ned til husets teknik, fyr og bryggers.
~
Øverste etage har 3 soveværelser. To store børneværelser med udgang til øverste terrasse. Beliggende oven på udestuen, er et meget stort masterbedroom, som er forskudt ud over huset, så man får følelsen af at svæve oven på søen. ~
Stort walk-in closet i forbindelse med masterbedroom med special indbyggede skabe, stort badeværelse i special importeret rå italienske sten, opbygget spa, og brusekabine med rainshower.
~
Terrasserne er med flotte indbyggede elektriske markiser, varme lamper og indbygget lys i vægge og gulv, der er ikke sparet på noget. ~
~
Fra terrassen fører en trappe ned til søen. Her er privat badebro og stort lysthus?badehus hvor man kan opbevare båd og kajakker. Badebroen er beskadiget af vinterens storm, og må beregnes som renovering for ny køber.
~
Ejendommen er udstyret med det nyeste videoovervågning og alarm, og kan fjernbetjenes på alle døre og porte.
~
Indendørsbilleder kommer snart.
~
Bonusinfo: Furesø er landets dybeste sø, som måler dybet helt ned til 37,7 meter. Søen har et areal på 9.400.000 kvadratmeter, og blev skabt under sidste ophøret af sidste istid for omtrent 10.000 til 12.000 år siden. Søens fascinerende liv dyreliv og de 4 årstider kommer virkelig frem når man bor ud til den året rundt.
~ Vis mere

Detajler

 

Plantegninger

Plantegning nr 1