Holmegårdsvej 7

2920 Charlottenlund
Solgt
251 kvm / 11 værelser
  • TypeVilla
  • Kvm251
  • Værelser11
  • UdbetalingSolgt
  • PrisSolgt

Beskrivelse

Dette er en unik bolig, helt igennem istandsat, veldisponeret villa, beliggende på en af områdets største grunde. Stort flot gammelt syd/vestvendt have med flotte gamle træer. Meget børnevenligt kvarter, tæt på Ordrupvejs butikker, 600 meter fra Ordrup station, 750 meter børnevenlig vej til Skovgårdsskolen eller Sankt Joseph Søstrenes skole.~
~
Villaen er fuldstændigt istandsat udvendigt som indvendigt, alt er lavet i de bedste materialer med øje for at ejer selv skulle bo der. Der er ikke sparret på noget.
Nyt tag og spær, nyt jordvarme anlæg, alle vægge er renoveret udvendigt som indvendigt, kælderen er gravet ud, gulvvarme på alle 3 etager, nye Douglas fyr 30 cm brede ludbehandlet plankegulve, nye Rationel vinduer og døre i hele huset, badeværelser og køkken. Istandsættelsen er lavet med stor respekt for husets alder, med høje paneler, stuk i loftet, indbyggede skabe og reoler.
~
Man træder ind i villaens entre med trappe som fordeler sig til huset 3 etager, villaens stueetagen ligger hævet over jordplan, så man rigtig føler sig hævet over grundens planhøjde. Der er 3 nyistandsatte badeværelser i villaen, stueplanens er med kinesisk Greenquare badeværelsemøbel med håndvask, badekar fra Duravit, med overdække som kan bruges til evt. Puslebord, meget smagfuldt indrettet. Dejlig tv-stue med plads til den helt store fladskærm og hjørnesofa, dagligstue med 3 dobbeltdør udgange til villaens store solrige terrasse.
Indbyggede reolsystemer, høje paneler, pejs til vinteraftenerne, en stue med masser af lys og charme, et kontor som forbinder køkkenet og stuen. Køkkenet er et kapitel for sig selv, stort og lyst, med de bedste hårde hvidevarer, alt i gaggenau, kæmpe Gaggenau køleskab, ATAG kogeplade, indbygget emhætte i loftet så man ikke lægger mærke til den. Kvikkøkken, med hvid stenbordplade.
Den store spisestue er lavet åbent til køkkenet, her kan de helt store familiemiddage afholdes, man kan sågar også have nogle venner med. Lysindfald fra 3 verdenshjørner og to dobbeltdøre med udgang til den store terrasse. Terrassen er stor og beliggende 1.5 meter over haveplan, da stueetagen starter her. Her kan man holde de store grillmiddage, eller bare sidde i en hyggekrog og nyde den store gamle have.~~
Terrassen er bygget, så man med et par trin kan man komme ned i sin have, spille bold, eller hoppe på trampolinen.
Villaens 1. sal starter på en stor repos, som fordeler sig til huset 4 værelser og badeværelse. 2 store masterbeedroom´s med indbyggede garderobe skabe, begge udgang til deres egne altaner. 2 dejlige børneværelser med god plads til legetøj. Et dejlige badeværelse med brus.
Villaen har en uudnyttet 2. sal, som i dag bliver brugt til opmagasinering, her er ståhøjde og mulighed for at udnytte til ekstra beboelse hvis man har brug for det.
Kælderen er udgravet og har rigtig god loftshøjde.
2 gode værelser som kan bruges til teenagerværelser mv. Et stort depotrum, badeværelse/bryggers med brus og vaskesøjle. Kælderen er fuldstændig istandsat og har egen indgang fra baghaven.
~
Nylagt indkørsel med plads til 3 biler, cykel og redskabsskur, og hvis man har behov for mere, er bebyggelsesprocenten ikke fuld udnyttet. Vis mere

Detajler

 

Plantegninger

Plantegning nr 1