Skovshovedvej 21C

2920 Charlottenlund
Solgt
306 kvm / 8 værelser
  • TypeVilla
  • Kvm306
  • Værelser8
  • UdbetalingSolgt
  • PrisSolgt

Beskrivelse

Denne villa er gennem historien kun blevet solgt ved generationsskifte. Nuværende ejere har beboet villaen i 42 år og er nu klar til et generationsskifte. Beliggende tæt på skov, Øresund og midt i det attraktive charmerende Skovshoved.

Villaen har 608 kvm fordelt på 306 kvm beboelse, høj tør underetage på 164 kvm samt et uudnyttet loft på 138 kvm. Den store have på 1310 kvm er helt unik. Man kan se at dette er en have, der er skabt med omhu over 100 år. Fra villaens terrasse kan man ugenert nyde solen hele dagen.

Egen privat indkørelse til huset, carport til 3 biler. Dobbelt trappe op til hovedindgangen, bringer dig ind i husets store entré, herefter ind i den meget smukke hall. Her er der fordeling til husets hovedrum, med døre ind til det store spisekøkken, den smukke spisestue eller de øvrige charmerende stuer. Stuerne er helt unikke, store, højt til loftet og med masser af lys. De er ensuite med en stor pejsestue, stor midterstue samt med spisestue til de mange store fester. Stort spisekøkken med masser af plads til at lave mad til den store familie. Fra midterstuen går man ud i den skønne havestue, som også er udgang til huset fantastiske store have. Første salen består af 5 store dejlige og lyse soveværelser. Derudover badeværelse med brus og badekar.

Uudnyttet loft på 138 kvm med højt til spær, som sagtens kan udnyttes til flere værelser.

Kælderen er tør og ligger højt i terræn, og består af værksted/bryggers, tørrerum, opbevaring, gæsteværelse, vaskerum, gæstetoilet med brus samt udgang til haven.

Haven er helt unik, stor beplantet gennem 100år, med nøddetræer, æbletræer samt stor rhododendron, for enden af haven som sætter en væg af overflod. Haven er ugeneret og uden indsigt fra andre.

Enestående chance for et af de største og bedste huse i Skovshoved, med mindre man vi vente indtil næste generationsskifte om 40 år. Vis mere

Detajler

 

Plantegninger

Plantegning nr 1