Kildebakkegårds Alle 34

2860 Søborg
Solgt
112 kvm / 5 værelser
  • TypeVilla
  • Kvm112
  • Værelser5
  • UdbetalingSolgt
  • PrisSolgt

Beskrivelse

Super gedigen muremestervilla.

Centralt beliggende i skønt børnevenligt miljø, tæt på institutioner og gode skoler, ligger denne villa fra 1920 med utal af muligheder for en børnefamilie. Tæt på indkøbsmuligheder og offentlige transportmidler.

Ejendommen indeholder:
Stueplan: Entre med trappe til 1. Sal og kælder. Herfra er der adgang til husets dejlige lyse køkken fra Svane med gulvvarme og store vinduer med kig til den vidunderlige have. Ligeledes adgang til 2 hyggelige stuer en suite med rosetter i loftet. I husets ny renoverede udestue med nyt tag og vinduer, kan man følge med i livets gang i kvarteret.

1.sal: Møblerbar repos, rummeligt soveværelse med indbyggede skabe og adgang til en altan. 2 gode børneværelse med indbyggede skabe. Et dejligt badeværelse med harlekinternet flisegulv med varme, bruseniche og håndklædevarmer. Fra reposen er der adgang til loftetagen, hvor der evt. kan indrettes et disponibelt hobbyrum.

Kælderen: Forrum, vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler og udgang til haven. Stort disponibelt opbevaringsrum med fryseskab samt et mindre disponibelt rum. Ydermere viktualierum samt et lille toilet.

Charmerende ældre have med bla. æbletræ og bærbuske og en overdækket terrasse samt et redskabsskur. Her er mange hyggelige kroge til huler og afslapning.

Alle hvidevarer fra Siemens undtagen fryseskab i kælderen, fra BEKA. Vis mere

Detajler

 

Plantegninger

Plantegning nr 1