Hauser Plads 28, 2. TH.

1127 København K
Solgt
80 kvm / 3 værelser
  • TypeEjerlejlighed
  • Kvm80
  • Værelser3
  • UdbetalingSolgt
  • PrisSolgt

Beskrivelse

På en af byens smukke pladser ligger denne perle!

Et stenkast fra den travle handelsgade Købmagergade på Hauser Plads, ligger denne skønne lejlighed. Som en lille, grøn oase med rum og plads. Her bor man roligt og fremligt, et skridt fra cafeer, restauranter, shopping og teaterliv samt med udsigt til Nicolai kirke og rundetårn. Ligeledes ligger byens skønne have - Kongens Have, få meter væk. På pladsen er der også skabt et børneliv med en flot legeplads.

Lejligheden:

Lejligheden ligger lyst og venligt på 2 sal i en smuk renoveret ejendom. Den har en venlig og rummelig entre med en garderobe. Herfra er der adgang til et lyst, dejligt badeværelse med brusebad samt en combi vaskemaskine/tørretumbler fra elektrolux. Køkkenet er nyt og hvidt med et smukt stort vindue som giver lys og rum. Alt er nyt - hårde hvidevarer er fra AEG og Siemens. Fra køkkenet er der adgang til et dejligt stort soveværelse med egen stor Walk-inn. Lejligheden rummer to smukke stuer mod Hauser Plads med stuk og radiatorskjulere. Herfra kan man følge livets gang ud over pladsen.

Lejligheden har højt til loftet og smukke sildebensparket. Lejligheden er delevenlig, idet den ene stue kan bruges som værelse. Ydermere et depotrum.

En lejlighed udbudt i et område af København, hvor lejlighederne ikke er længe til salg Vis mere

Detajler

 

Plantegninger

Plantegning nr 1