Kildegårdsvænget 32

2900 Hellerup
Solgt
88 kvm / 4 værelser
  • TypeVilla
  • Kvm88
  • Værelser4
  • UdbetalingSolgt
  • PrisSolgt

Beskrivelse

Enestående mulighed for at erhverve sjældent udbudt indflytningsklart rækkehus I Hellerup.

Dette rækkehus er en af de bedst beliggende i Kildegårdsvænget. Rækkehuset er i rigtig fin stand og moderniseret indenfor de seneste år. Det eneste rækkehus med super praktisk vindfang, som fungerer som entre/garderobe. Her får du virkelig meget plads for pengene, hele 4 brugbare etager, med ca 156 m2 som er yderst veludnyttet. Her er både østvendt og vestvendt have - så du kan nyde solen hele dagen og masser af hyggekroge og flot tilbygget træterrasse, hvor grillaftener og aftendrinken kan nydes mens solen går ned. Super central beliggenhed i Hellerup, med 15 min til København og tæt på offentlige transportmidler. Indkøb ligger få hundrede meter borte, hvor indkøb og shopping kan klares på den hyggelige Gentoftegade, med dens mange charmerende specialbutikker. Desuden nær Gentofte sø, hvor hyggelige ture kan nydes. Rækkehuset ligger lige bag Kildegårds privatskole og mange gode børneinstitutioner. Kildegårdsvænge er en hyggelig blind vej, hvor her er et godt fællesskab og fælles legeområde for børnene.

Indeholder:
Praktisk entre med garderobe, indbydende trappeforløb til 1 sal. Skøn vestvendt opholdsstue med store vinduespartier med fantastisk lysindfald og direkte udgang til dejlig stor træterrasse. Dejligt lækkert køkken i forbindelse med spisestue. Herfra dør ud til morgenterrassen, hvor sommermorgnerne kan nydes mens solen vælter ind af de store vinduespartier mod øst.

1.sal har 3 gode værelser og rigtig flot badeværelse. 2 sal indeholder super charmerende legerum/kontor/tagværelse ( ikke godkendt til beboelse).

Kælderen indeholder separat indgang. Stort fyr og vaskerum. Stort flisebelagt kontor/værelse/legerum.

Utroligt hvad dette rækkehus har af muligheder og hver en kvadratmeter er udnyttet til fulde.

Bestemt et besøg værd. Du bliver overrasket! Vis mere

Detajler

 

Plantegninger

Plantegning nr 1