Amerika Plads 4, 6. 4.

2100 København Ø
Solgt
103 kvm / 3 værelser
  • TypeEjerlejlighed
  • Kvm103
  • Værelser3
  • UdbetalingSolgt
  • PrisSolgt

Beskrivelse

Fri udsigt over Københavns tage og tårne.
Beliggende på 6 sal, som gør at lejligheden har et helt unik lysindfald. Her skal du ikke lægge nakken tilbage for at se himlen, her kommer den ind til dig.
Ejendommen: Amerika Huser et flot, moderne og stilfuldt byggeri fra 2007, allerede når man kommer ind i opgangen mærker man byggeriets kvalitet. Med video-dørtelefon, affaldsskakt, cykelkælder samt mulighed for leje af privat parkering i p-kælderen under ejendommen. Elevatoren tager dig op til lejlighedens etage, herfra træder man ind i lejlighedens store entre/ gang med indbygget store skabe, som strækker sig i 6 store fag med overskabe.
Fra fordelingsgangen kommer man ind i lejlighedens to gode store soveværelser, det ene med indbygget skabe. Begge soveværelser har dejligt lysindfald fra de store "gulv til loft" vinduespartier. Badeværelset er stort med separat bruseniche og indbygget vaskesøjle og gulvvarme. Det store køkken/alrum og stue er lejlighedens hjerte, med plads til stort spisebord, tv stue samt kontorplads. Køkkenet er med luksuriøse tilvalg, som gennemgående ceasar stone køkkenbordplade og alt i Gaggenau hårde hvidevarer. Her er der ikke sparet på noget. Det smukke massive asketræsparketgulv, som går igennem hele lejligheden, viser kvaliteten på ejendommen. Fra stuens store ende "gulv til loft" vinduesparti, har man ugenert skønt lysindfald - herfra er der udgang til lejlighedens store, sydvestvendte altan med eftermiddags- og aftensol, hvor man ugenert kan nyde Københavns tage - og tårne.
Ejendommen har rigtig lave fællesudgifter. Der er brugsret til fantastisk solrig gårdhave med legeplads, siddemøblement og miniature-fodboldbane for karréens beboere.
KVARTERET:
Eksklusiv beliggenhed på Amerika Plads på Østerbro. Bydelen er udviklet i en skøn blanding af ny og gammel arkitektur. Her er duft fra havet og kort gåafstand til Langelinie, de grønne områder ved Kastellet, den nye bydel i Nordhavn samt Østerport Station. Til området findes gode indkøbsmuligheder samt spisesteder. Ydermere er man i gåafstand til Kongens Nytorv, Nyboder og Østerbrogades shopping muligheder. Der kommer desuden Metro-station i nærheden. Vis mere

Detajler

 

Plantegninger

Plantegning nr 1