Gammel Mønt 41, 1. TV.

1117 København K
Solgt
39 kvm / 1 værelser
  • TypeEjerlejlighed
  • Kvm39
  • Værelser1
  • UdbetalingSolgt
  • PrisSolgt

Beskrivelse

Charmerende lille teater lejlighed på 39 m2 centralt beliggende i det gamle København. Man kan forledes til at sammenligne dette skønne kvarter med Marais-kvarteret i Paris, hvor de skønne byhuse ligger skulder mod skulder. Ejendommen er opført i 1734 og som sine omkringliggende ejendomme, er den grundet historisk værdi blevet Ejendommen er gennem tiden blevet nænsomt renoveret med hensyntagen til de gamle detaljer. Denne stemning af historie og kulturarv fortsætter i lejligheden.

Fra opgangen kommer man ind en lys i møde kommende entre, grundet det fine sprossede vindue som giver lys fra gaden. For enden er lavet et fint lille køkken med ...... Herfra er det muligt, at lave et let måltid, hvis ikke man ønsker at benyttet de mange muligheder som er lige på den anden side af opgangen. Herfra videre adgang til huset stue, spisestue og soveværelse - alt i samme værelse. Her gælder det om at være kreativ, som ejeren har været. Rummets sofa er specialbygget og kan omdannes til den skønneste dobbelt seng. Her er fine sprossede vinduer mod gaden og det fineste originale hvidmalede plankegulv i loftet fremtræder de fine hvidmalede bjælker. Tillige indeholder lejligheden et fint hvid brusebadeværelse.

Lejligheden henvender sig til den bevidste som vil bo lige midt i historiske omgivelser i det centrale København. Med kun få meter til Kongens Nytorv, Strøget og Kongens have kommer man aldrig til at savne kultur- og byliv. I de små gader og stræder omkring lejligheden finder man butikker til enhver smag, hyggelige cafeer og skønne restauranter samt specialforretninger.

En meget charmerende lejlighed sjældent udbudt

VI HAR KØBENHAVNS BEDSTE M2 TIL SALG & LEJE Vis mere

Detajler

 

Plantegninger

Plantegning nr 1